اخبار > تجليل از پزشكان و بهورزان مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان کنارک بمناسبت هفته بهورز

Description: برگزاری جشن روز پزشک و داروساز در شهرستان چابهاربه گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کنارک ، به مناسبت هفته بهورز طی مراسمی با حضور فرماندار محترم شهرستان و سرپرست مرکز بهداشت کنارک از پزشکان و بهورزان مراکز بهداشتی و درمانی کنارک تجلیل به عمل آمد . مهندس عباس عرب سرپرست محترم مرکز بهداشت شهرستان ضمن تبریک به پزشکان  و بهورزان  از زحمات بی دریغ همه همکاران و جامعه پزشکی در عرصه بهداشت و درمان تشکر کردند وبیان نمودند : پرسنل بهداشت و درمان هرچه در توان دارند در جهت تأمین سلامت همنوعان خود دریغ نمی‌کنند.

وی از پزشکان و بهورزان که در شرايط بد اقليمی به مردم شهرستان خدمت می‌کنند قدردانی کرد.ایشان با اظهار امیدواری از اینکه شاهد ارتقای سلامت در سطح شهرستان در آینده نزدیک خواهیم بود گفت: همواره باید تلاش کنیم میزان رضایت‌مندی مردم از بخش بهداشت و درمان در شهرستان را بالابرده که این مهم با تلاش مسئولان و پرسنل بخش بهداشت و درمان میسر می‌شود.

سرپرست مرکز بهداشت کنارک با اشاره به ارتقای وضعیت شاخص‌های سلامت در جمعیت تحت پوشش، این موضوع را نتیجه تلاش بهورزان دانست و گفت: ارتقاء تمامی شاخص‌های بهداشتی وابسته به کار بهورزان است و خدمات ارائه شده توسط بهورزان باعث بالا رفتن شاخص‌های بهداشتی و ارتقای سلامت افراد جامعه می‌شود.

مهندس عباس عرب بیان کرد: عملکرد بهورزان یکی از حساس‌ترین و زیباترین عملکرد ها در عرصه سلامت است، چون این عزیزان شبانه روز در کنار مردم بوده اند و از بدو تولد تا سالمند شدن افراد و هر لحظه مراقب سلامت مردم عزیز در روستاها هستند به طوری که در روستا هر کس به مشکلی بر می خورد به بهورز روستا پناه می برد.

در پایان مراسم نیز از بهورزان و پزشکان زحمتکش با تقدیم جوایزی به رسم یاد بود تقدیر و تشکر شد.

1396/06/25 ١٠:٢٨ News, Other ١٦٤٠٧

این خبر فاقد نظر می باشد